Premios

Habitatge Simó

ENTORN

L’edifici d’habitatges situat a només 100 metres de la platja i envoltat per les “Cinc Sènies”, la zona verda protegida més gran de la ciutat de Mataró, converteixen l’habitatge, en un mirador envers el paisatge.

PROJECTE

El treball en l’espai es concentra en l’estudi minuciós de les parets, les quals es dilaten per donar lloc a múltiples espais, i a múltiples funcions, les quals els propietaris tenen estudiades de forma mil.limètrica.

Els espais neixen i creixen, a partir de l’extracció de fragments de les divisòries existents amb la finalitat d’establir vincles, mitjançant dobles circulacions, en funció del seu ús.

Les façanes nord i sud prenen la seva màxima dimensió reforçant les visuals envers el paisatge des de qualsevol punt interior.

MICROARQUITECTURES

L’espai resultant, esdevé un conjunt de microarquitectures que s’encadenen i revaluen cadascun dels espais de l’habitatge, per extraure els màxims recursos de tot l’espai disponible.

COLOR

El blanc, amb una extensa gamma de materials, textures i acabats, defineix les geometries pures del conjunt de l’espai, essent el marc per a la interacció amb el paisatge i l’usuari.

Finalista
III Muestra de Arquitectura del Maresme
Datos

Modalidad

Uso

Dirección Veïnat de mata, núm. 81
Mataró
Barcelona (España)

Autores
Arquitectura
  • Josep Muñoz i Pérez
Promotor
  • Privat
Contratista
  • MC Decorados