Trabalhos

Negócios edifici a Baixada de les Espenyes

I baixa edifici planta de dois andares em um complô para tocar subtrair-los das paredes da XVI segle de Mataró. O FICA topografia situació, o funció de € ™ La edifici com tancament lado da Plaça de Can Xammar virou o sol i la € ™ edifici em um punt especÃfic i muda singular. A PROPOSTA volumètrica é planteja em premissas dívidas. A primeira: a possível fer me Xima visió da parede das Plaça des dívidas grans mitjançant volades a parte do mar i muntanya facilitar vesti-los na parede. O Segona: siga lâ € ™ · laria o Mataró convertint planta solar irregular casc antic em uma estrutura de enredo rectangular. O petita dimensió Lot · se transformou em uma peça aïllada dins de € ™ La estrutura urbana, necessitat que lâ € ™ estrutura edifici © s da estrutura Plaça, la € ™ dívidas portant por suportá-las volades i o necessitat que lâ € ™ edifici agafà © s um imatge abstracte separar per-se conceptualment de imatge figurativa as paredes realizar a construção formal da edifici definició i Nou.

Finalista
III Exposição Arquitetura Maresme
Datos

Modalidad Edifícios de uso não residencial de promoção pública

Uso

Dirección BAIXADA DE LES ESPENYES NUM. 4-6
Mataró
Barcelona (Espanha)

Autores
Arquitectura
  • Manel Brullet Tenas
  • Rosa Brullet Coll
Promotor
  • PUMSA
Entidade empregadora
  • Dentell
Otros técnicos
  • Carles Gelpi
  • Xavier brullet i associats slp
  • Pere Roig