Notícies

Últims dies per presentar-se a la 37a edició dels Premis Delta 2014

dimecres, 19 de març de 2014
Últims dies per presentar-se a la 37a edició dels Premis Delta 2014

ADI-FAD (Associació de Disseny Industrial) ha convocat la 37a edició dels Premis Delta, destinats a promoure el reconeixement públic d'aquells productes que destaquin pel seu caràcter innovador, per la renovació conceptual que demostra la seva creació, per la resposta social que puguin tenir i per la seva adequació mediambiental, així com per la seva elaboració formal i la seva qualitat de fabricació.

Aquests premis pretenen destacar el valor del disseny i la seva aportació a l'economia ia la societat per emfatitzar l'important rol social del disseny.

La participació està oberta a qualsevol producte dissenyat i produït per dissenyadors i empreses de tot el món, sempre que aquests es distribueixin al mercat espanyol, tant en comerç físic com virtual.

Per poder presentar-se, els productes no han d'haver estat presentats a edicions anteriors dels Premis Delta.

Per poder optar als Premis, els participants hauran d'inscriure a una 1ª fase de selecció que finalitza aquest divendres 21 de març, per presentar posteriorment (en el cas que hagin estat seleccionats) a una 2ª Fase.

La inscripció s'ha de fer per via digital.

JURAT

Durant els propers dies es donaran a conèixer els noms dels integrants del jurat, format per experts de diferents camps vinculats amb el disseny industrial.

PREMIS

- DELTA D'OR: Un únic premi d'entre tots els productes presentats i seleccionats. Els dissenyadors i empreses rebran un diploma acreditatiu i un trofeu.

- DELTA DE PLATA: Diversos premis de Plata escollits del grup de productes seleccionats segons el criteri del jurat. Els dissenyadors i empreses rebran un diploma acreditatiu i un trofeu.

- SELECCIÓ DELTA: Els objectes seleccionats seran distingits amb la certificació Selecció Delta. Els dissenyadors i empreses rebran un diploma acreditatiu i apareixeran en el catàleg i en l'exposició.

- PREMI D'OPINIÓ: Totes i tots aquells que visitin l'exposició podran emetre el seu vot i atorgar el Premi d'Opinió entre tots els seleccionats. Els dissenyadors i empreses rebran un diploma acreditatiu i un trofeu.

CALENDARI

- 21 de març: Fi de la inscripció a la 1ª Fase

- 8 d'abril: Inici de la inscripció a la 2a Fase

- 19 de maig: Fi de la inscripció a la 2a Fase

- 25 de juny: Inauguració de l'exposició

- 10 de juliol: Lliurament de premis

- Del 25 de juny al 10 de juliol: Celebració del FADfest

Per accedir a la inscripció:

http://adifad.org/concursos/delta7/concurso_perfil.php?id_concurso=58

Per a més informació:

http://adifad.org/concursos/delta7/concurso.php?p=home&id_concurso=58&idioma=cat