Obres

CAP a Canet de Mar

El centre Acull 1 sèrie dâ € ™ à rees mèdiques que és reparteixen en un edifici de planta baixa +1. El Cap Sa € ™ situa sobre una part del pà rking subterrani existent, que Përmet definir una zona dâ € ™ Equipaments i valors patrimonials del municipi, articulant una gran Plaça pública. Tamba © és potencia un passatge posterior que relaciona el museu de Domènech i Montaner Amb la € ™ escola de â € œTeixit i PUNTA €. La Proposta Preta © n integrar-se a lâ € ™ entorn de forma simple i racional, disposant 1 peça longitudinal que forma la façana principal Davant la Plaça, un pell de safates dâ € ™ acer inoxidable perforades delimitada per un gran marc de xapa de zenc negre. És mostra lateralment, a una escala mà © s petita, sobre el carrer dâ € ™ ACCA © s. Per 'altra banda, a la banda del passatge, SA € ™ integra AMB Les Petites edificacions dâ € ™ Habitatges mostrant 1 volum mà © s fragmentat, utilitzant zenc i arrebossat i pintat. La relació entre programa i lloc ha Perma © s disposar la part mà © s públic en planta baixa, Mentre que a la planta pis SA € ™ han disposat els à rees dâ € ™ ús mà © s restringit. En dividir el programa en dos crujies separades per 1 pati longitudinal, SA € ™ aconsegueix potenciar els zones AMB façana a la Plaça cua · locant els sals dâ € ™ espera, Mentre que consultis i despatxos que sa € ™ s'ubiquin en façana a pati interior. És tracta de la construcció del nou CAP de Canet de Mar, Segons el programa funcional facilitat paper Servei Català de la Salut. El nou centre acollirà una sèrie dâ € ™ Àrees (medicina general, pediatria, atenció continuada, àrea polivalent i Educació Sanita ria) que és reparteixen en dues plantes. El solar és situa al carrer de la Riera de Gavarra, Molt pròxima a la Riera de St. Domènec. El nou CAP SA € ™ situa sobre una part del nou aparcament soterrat.El Tractament superficial de lâ € ™ aparcament, conjuntament con el nou CAP, Përmet acabar de definir una zona dâ € ™ Equipaments i valors patrimonials del municipi.El nou centre SA € ™ situa a la banda est del nou espai públic, formant mitjera AMB 1 construcció existent. La façana principal del centre SA € ™ aboca Sobre aquest espai públic, Mentre la posterior dóna sobre un passatge que relaciona lâ € ™ actual Museu de Domènech i Montaner Amb la € ™ Escola universitària ria del Teixit i Punt EUTIP. La Proposta pretén integrar-se a l'InDret de forma senzilla i racional. La relació entre el programa i el lloc Përmet disposar la part mà © s pública a la planta baixa; arees dâ € ™ atenció continuada, pediatria, Educació Sanita ria i 1 part de la medicina general, Mentre que a la planta pis és Disposa la resta de medicina general i els à rees dâ € ™ ús mà © s restringit, part de lâ € ™ Àrea administrativa, polivalent i lâ € ™ Àrea de personal sanitari. Sa € ™ ha dividit el programa en Dues crugÃes, separades per 1 pati interior al Llarg del solar. AQUESTA disposició Përmet potenciar els zones AMB façana a la Plaça mitjançant els sals dâ € ™ espera, Mentre que la ubicació de consultes i despatxos SA € ™ han emplaçat AMB façana a pati posterior. Des de la Plaça, lâ € ™ edifici apareix com 1 únic volum de planta baixa i una planta, Mentre que a la banda del passatge intenta integrar-se AMB se'ls edificacions veines i ofereix Menys alçada AMB 1 volum edificatori fragmentat, AMB zones de planta baixa, i dâ € ™ Altres de planta mà © s 1. La sola · lució constructiva emprada à © s una estructura a meta la · lica ambforjat mixt de xapa cua · laborant i formigó. Lâ € ™ edifici combina la xapa de zinc â € "com a Tractament de façanes i cobertes- AMB paraments dâ € ™ arrebossat i pintat per l'Tractament de la pell exterior.

Finalista
III Mostra d’Arquitectura del Maresme
Datos

Modalidad Edificis d'ús no residencial de promoció pública.

Uso

Dirección C/RIERA DE GAVARRA
Canet de Mar
Barcelona (Espanya)

Autores
Arquitectura
  • Conxita Balcells i Blesa
Promotor
  • CATSALUT / GISA
Contractista
  • CONSTRUCCIONES SOLIUS S.A.
Otros técnicos
  • VICENTE DEL POZO
  • MANUEL ARGUIJO
  • XAVIER AUMEDES
  • ANA LETE, MARÍA MANRIQUE