Premis

Vermut Restaurant Tres Macarrons

Aprofitem del bon microclima del Maresme i apostem per una zona de vestíbul exterior, en planta d'embut que convida i acompanya al client alhora que ENS Përmet dividir el restaurant en àrea de vermut-terrassa i sala-menjador interior. L'espai de cuina / sala d'Comandament queda trasdossat a la part posterior del local. El restaurant, con 1 Capacitat per 60 comensals, està distribuit en Dues linees longitudinals de taules separades per 1 element sevidor central per a personal dessala. Un "contenidor" acompanyat d'1 murampolles perimetral, que redueix els arees de enmagatzematge tot convertint-les en part de l'espai interior.

Finalista
III Mostra d’Arquitectura del Maresme
Datos

Modalidad Intervencions d'espais interiors

Uso

Autores
Arquitectura
  • Miquel Moragues Canela
  • Ignasi Solsona Tomás
  • Cotacero Taller Arquitectura
Promotor
  • Miro Restaurants SCP