Notícies

Guanyadors VI Premi ENOR

dimarts, 18 de novembre de 2014
Guanyadors VI Premi ENOR

El Jurat del VI Premi Ascensors ENOR, presidit per Eduardo Souto de Moura, va guardonar als guanyadors d'aquesta sisena edició en l'acte de lliurament de premis celebrat la passada nit a la seu central del Grup Ascensors ENOR a Vigo.

Com ja és costum en el Premi, es va fer públic el llibre en format catàleg recollint en les seves 512 pàgines totes aquelles obres premiades, finalistes o seleccionades amb especial interès arquitectònic.

PREMIS

GRAN PREMI ENOR

- PREMI: EDIFICI PERIMETRAL I ADEQUACIÓ DE L'ENTORN DEL TEMPLE DE DIANA per José María Sánchez García (Mèrida, Badajoz, Espanya)

El Jurat ha valorat "que l'obra resol la trobada de les traces de la ciutat de Mèrida i el temple romà de Diana mitjançant l'ús d'una escala i un caràcter molt encertats. El projecte demostra les possibilitats que té l'arquitectura contemporània per recuperar un context històric determinat i per oferir una valuosa manera d'entendre-ho. A més de posar a disponibilitat de la ciutat diferents espais per a nous usos ".

PREMI ENOR D'ARQUITECTURA JOVE

- PREMI: E SCOLA D'HOSTALERIA EN ANTIC ESCORXADOR per Sol89 (Medina Sidonia, Cadis, Espanya)

El mateix Jurat ha posat de manifest "que es tracta d'una obra que respon amb molt interès a les dificultats que ofereix el lloc i el programa, mitjançant una encertada composició dels volums i un suggerent ocupació dels materials. A més resol de manera molt encertada la integració amb l'edifici existent i l'espai públic ".

Més informació:

http://www.premiosdearquitectura.es/es/Noticias/ultimos-dias-para-presentarse-a-la-vi-edicion-del-premio-de-arquitectura-ascensores-enor-46.html

Per conèixer la resta de finalistes:

http://www.premiosdearquitectura.es/es/Noticias/finalistas-vi-premio-de-arquitectura-ascensores-enor-98.html