Notícies

Guanyadors de la 2a edició del Premi Konekta

dimarts, 16 de juliol de 2013
Guanyadors de la 2a edició del Premi Konekta

La fundació Konecta ( www.fundacionkonecta.org ), dins del marc de la fira d'art emergent JUSTMAD4 ( www.justmad.es ), va convocar el 2n Concurs d'Arquitectura Social Fundació Konecta "ARQUITECTURA PER A UNA CRISI". Un concurs anònim d'idees d'Arquitectura el seu objectiu era projectar un mòdul mínim construït amb materials, elements i tecnologies que fossin tant econòmics com mediambientalment responsables. El seu ús devia ser flexible i adaptable amb el menor cost i complexitat en qualsevol destinació, que fos capaç d'atendre demandes relacionades amb emergències, ajuda humanitària o cooperació per al desenvolupament.

Dins del Jurat es trobaven Mariano Aísa (Vicepresident de la Fundació Konecta), Concha Dominguez de Posada (Arquitecta) Enrique Polanco (President de Art Fairs SL), Fuensanta Nieto (Arquitecta) Juan Navarro Baldeweg (Arquitecte), Julio Jiménez (Arquitecte), Pedro Feduchi (Arquitecte), Ariadna Cantís (Arquitecta) i Rocío Bardín (Secretària del Jurat).

12 d'entre els 61 projectes van ser seleccionats, per finalment concedir un premi i dues mencions, a més d'una selecció de 10 vídeos.

PREMI

ES VEN de Marta Mellado Crespo i Xavier Fontanet Adrover

MENCIONS

1r FES-TE UN BUIT de Cristina Vilares Seijo i Àngel Romo Sandoval

2n TANGRAM de Design for Architectural Territories

FINALISTES

ADAPT U d'Albert Silverio

ANTONIGARCIAMARIAFERNANDEZ de Guillem Pons Ros

FÈRTIL de Juanjo Otero

GIRO3 de David Llorens Martínez

MAC de Lluís Joan Liñán

OH CELS! de Lucía de Retes Cascales

PLEC de Loreto Moreno González

TÚMISMO de Mónica Sánchez Blanc

VILA Savoia de Josep Fernández Margalef

VÍDEOS SELECCIONATS

2 BANK, AiRoom, Carrousel de Fantasia, Flexibos, Ortodomus, kokoko, Tutubo, un Compac, umbraculum, Whatsapp

La informació completa de tots els projectes es veurà en l'exposició en línia que estarà disponible a partir del 19 de setembre coincidint amb la inauguració de la Fira Summa que se celebrarà a l'Escorxador Madrid.

+ Info: www.fundacionkonecta.org / www.justmad.es