Notícies

Steelcase convoca el seu IV Concurs per a estudiants d'Arquitectura

dimarts, 28 de gener de 2014
Steelcase convoca el seu IV Concurs per a estudiants d'Arquitectura

La companyia Steelcase, especialitzada en equipament i optimització d'espais de treball, convoca el seu IV Concurs per a estudiants d'Arquitectura amb la temàtica "Benestar a l'espai de treball". Els candidats hauran de crear un espai de treball que fomenti el benestar físic, emocional i cognitiu de les persones.

Podrà participar en el certamen qualsevol universitari d'alguna Escola d'Arquitectura d'Espanya i Portugal matriculat en alguna assignatura del present curs escolar 2013-2014.

El disseny de la proposta ha de ser original i inèdit i serà avaluat per un jurat independent format per notables arquitectes. Els treballs rebuts optaran a tres premis en metàl·lic: el primer està dotat amb 3.000 euros, el segon amb 2.000 euros i el tercer 1.000 euros. A més, es durà a terme una votació popular a través del perfil de Steelcase a Facebook, el projecte guanyador rebrà una cadira Gesture, la primera cadira dissenyada per a la nostra interacció amb la tecnologia actual.

Els interessats podran presentar la seva inscripció fins al 28 de febrer a través del web i els projectes podran lliurar fins al 31 de març.

+ Info i inscripcions: www.steelcase.es/concurso