Notícies

Guanyadors Premi d'Arquitectura Espanyola 2013

dimecres, 26 de març de 2014
Guanyadors Premi d'Arquitectura Espanyola 2013

El Premi d'Arquitectura Espanyola 2013, destinat a reconèixer la qualitat d'aquelles obres de nova planta o de rehabilitació d'edificis realitzades a Espanya per arquitectes espanyols o estrangers que s'hagin acabat al bienni 2011-2012, ja té guanyadors.

Per a aquesta edició, el ​​Jurat format per: D. Jordi Ludevid i Anglada (President del CSCAE), D. Rafael Catalá Polo (Secretari d'Estat d'Infraestructures Transport i Habitatge del Ministeri de Foment), D. Alfonso Muñoz Cosm (eArquitecto i Sotsdirector general de l'Institut de Patrimoni Cultural d'Espanya del Ministeri de Cultura), Sra. Fuensanta Nieto de la Cierva i D. Rafael Aranda i Quiles (arquitectes designats pel Ple del CSCAE), i D. Eloy Algorri García (Secretari General del CSCAE) ha decidit atorgar el Premi ex aequo a dues obres espanyoles.

PREMIS

ESCOLA INFANTIL A LA MIRACULOSA, PAMPLONA de Pereda Pérez Arquitectes (Espanya)

INSTITUT CARTOIXA DE TÈCNIQUES AVANÇADES EN MEDICINA DE SEVILLA de MGM Arquitectes (Espanya)

Els guardonats seran acreditats amb una placa i un diploma, a més d'una placa al·lusiva per a la seva col·locació en els edificis premiats.

Per a més informació:

https://www.cscae.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3078:una-escuela-infantil-en-pamplona-y-el-instituto-cartuja-de-tecnicas-avanzadas-en-medicina-de-sevilla-reciben-ex-aequo-el-premio-de-arquitectura-espanola-2013&catid=61:cultural&Itemid=104