Notícies

Guanyadors A + Awards 2014

dimecres, 02 de abril de 2014
Guanyadors A + Awards 2014

Els premis A + Awards 2014, destinats a donar a conèixer els millors projectes arquitectònics de qualsevol àmbit de l'arquitectura, ja tenen guanyadors.

JURAT

Més de 200 arquitectes i persones relacionades amb el camp de l'arquitectura, han format el jurat. Entre els dos-cents noms podem trobar: Iwan Baan (Iwan Baan Photography), Denise Scott Brown (Venturi Scott Brown), Steven Holl (Steven Holl Architects), Bjarke Ingels (BIG), Lisa Iwamoto (IwamotoScottArchitecture), Dominique Perrault (Dominique Perrault Architecture ), Fernando Romero (FREE) i Jacob van Rijs (MVRDV).

Guanyador Premi A + Awards 2014 en la Categoria Tipologia Oficines, Interiors: LYCS Architecture Oficines per LYCS Architecture

CATEGORIES

En aquesta edició, els A + Awards s'han classificat els premis en 3 categories principals, les quals s'organitzen en múltiples grups depenent de la mida del projecte, camp arquitectònic que abastin, tipologia a la qual pertanyin ...

TIPOLOGIA: Residencial, Oficina, Comercial, Transports, Cultural, institucional, Paisatge, Estudiants.

PLUS: Envelliment, Art, Marques, Col·laboració, Comunicació, Enginyeria, Fabricació, Aprenentatge, Habitatge petita, Materials, Mobilitat, Tecnologia, Preservació, Fotografia, Projectes autoiniciados, So, Sostenibilitat, Transformació urbana, Espais de treball.

PRODUCTE: Accés, Acústics, Aplicacions, Bany, Atenció sanitària, Cuina, Paisatge, Il·luminació, Living, Materials, Façanes, Sostenibilitat, Companyia, Tecnologia, Treball.

Guanyador Premi A + Awards 2014 en la Categoria Plus + Llum: High Line Nova York per L'Observatoire International

PREMIS

Per a cadascuna de les diferents categories el jurat ha seleccionat 5 finalistes i 1 guanyador. A més del premiat oficial, també s'ha permès guardonar un dels sis projectes finalistes amb el premi del públic, mitjançant votació popular, el qual pot o no coincidir amb la decisió del Jurat.

Per poder visualitzar tots els projectes guanyadors:

https://awards.architizer.com/winners/

Més informació:

https://awards.architizer.com/