Notícies

Últims dies per presentar-se al Premi Rafael Manzano Martos d'Arquitectura Clàssica i Restauració de Monuments 2014

dimarts, 20 de maig de 2014
Últims dies per presentar-se al Premi Rafael Manzano Martos d'Arquitectura Clàssica i Restauració de Monuments 2014

El Premi Rafael Manzano Martos d'Arquitectura Clàssica i Restauració de Monuments 2014, convocat per The Richard H. Driehaus Charitable Lead Trust i University of Notre Dame School of Architecture (Indiana, Estats Units) amb la col·laboració de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Fernando (Madrid) i Fundació Mapfre, tanca la seva inscripció el divendres 23 de maig.

Com a objectiu principal, el Premi pretén difondre el valor de l'arquitectura clàssica i tradicional com a referent de provada validesa per a l'arquitectura del nostre temps, tant en la restauració de monuments i conjunts urbans de valor històric-artístic com en la realització d'obres de nova planta, que basades en les tradicions locals siguin capaços d'integrar-se harmònicament en aquests conjunts.

El guanyador del Premi rebrà una dotació econòmica de 50.000 €, a més d'una placa commemorativa.

La participació està oberta a tot professional en actiu que hagi desenvolupat la seva activitat en el camp de l'arquitectura o l'urbanisme a Espanya durant almenys deu anys; valorant la contribució que cada participant hagi realitzat en un o dos camps dins del respecte als seus principis tradicionals.

Per accedir a les bases del Premi:

http://www.premiorafaelmanzano.com/#!convocatoria-premio-2014/c1pam

Més informació:

http://www.premiorafaelmanzano.com/