Notícies

Guanyador UIA Gold Medal 2014

dijous, 05 de juny de 2014
Guanyador UIA Gold Medal 2014

La Union International des Architects (UIA) ha decidit atorgar la Gold Medal, una de les distincions més prestigioses atribuïda a un arquitecte per arquitectes.

Després de diferents nominacions i votacions, realitzades per diverses organitzacions professionals d'arreu del món, el Jurat format per: Albert Dubler (President), Louise Cox (Anterior President), Michel Barkami (Secretari General), Patricia Emmet (Tresorera), i els vicepresidents antonio Raffaele Riverso, Deniz Incedayu, Thomas Vonier, Mohammad Aquesta i Ali Hayder; ha decidit guardonar amb la Golden Medal a l'arquitecte nord-americà d'origen xinès, Ieoh Ming Pe i.

Biblioteca i Museu Presidencial de John F. Kennedy (Boston, Massachusetts, EUA)

Museu del Rock and Roll (Cleveland, Ohio, EUA)

Amb aquesta distinció es pretén reconèixer a un arquitecte, la vida i treball s'expandeix, juntament amb la història de l'arquitectura moderna, per cinc continents al llarg de més de seixanta anys de carrera professional.

La UIA vol honrar el seu estil únic, la seva particular rigor, i la seva connexió espiritual amb la història, el temps i l'espai.

El lliurament de la Medalla tindrà lloc el 6 d'agost durant la cerimònia del premi, organitzada al costat de la UIA World Congress of Architecture a Durban, Sud-àfrica.

Torre del Banc de la Xina (Hong Kong) Torre Espai (Madrid, Espanya)

Piràmide Museu del Louvre (París, França)

Per a més informació:

http://www.uia-architectes.org/