Premis

AVS, ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE PROMOTORS PÚBLICS D'HABITATGE I SÒL, va convocar els Premis AVS 2010 a les millors pràctiques en habitatge protegit. Van optar les obres realitzades entre l'1 de gener de 2008 i el 31 de desembre de 2009 al l'àmbit territorial d'Espanya.

L'objectiu primordial d'AVS és afavorir el compliment del mandat constitucional de proporcionar a tots els ciutadans l'accés a un habitatge digne, adequat i sostenible en el context d'una ciutat harmònica i sense segregacions.

Avui més que mai és un treball dur i moltes vegades poc reconegut. Altres agents participen en la promoció d'habitatge protegit però ningú com nosaltres coneix els problemes que tanquen la gestió del lloguer social i la promoció d'habitatge accessible que venim realitzant des de fa molt de temps. La nostra petjada està a les ciutats, en l'embelliment i la regeneració dels centres històrics i les barriades, en els seus equipaments, en les seves infraestructures i, com no, en els nombrosos ciutadans que han pogut accedir a un habitatge gràcies a aquest treball.

Hem convocat la tercera edició dels premis AVS, de la qual hem volgut donar difusió important a través d'aquest llibre, per donar a conèixer aquelles actuacions del sector públic en la "Millor Edificació en Obra Nova", a la "Millor Actuació en el Àmbit de la Intervenció Soci-comunitària "i en la" Millor Actuació en l'àmbit de la Rehabilitació i Renovació Urbana ".

En aquestes actuacions destaquen, a més d'aspectes tècnics de sostenibilitat i socials de l'actuació, temes tan importants com la innovació en l'activitat o en la metodologia de gestió, la bona administració dels recursos, la transversalitat en les seves diferents àrees, la participació ciutadana en la gestió del projecte i en les xarxes socials, la reactivació econòmica i la capacitat de generar ocupació directa i indirecta en el desenvolupament del programa o en l'actuació.

Aspirem amb aquests premis a continuar amb la tasca de donar a conèixer el treball que realitzem, mostrant una bona imatge de l'habitatge protegit i de la intervenció social, amb criteris de qualitat i respecte pel medi ambient sense oblidar una eficaç gestió i la utilització de recursos.

J.FRANCESC VILLANUEVA I MARGALEF

President d'AVS

Tancat
Terminis d'inscripció Del 01/01/2010 al 01/09/2010
Address C/ Luis Vives, nº 2, 1º entlo. 46003
Telèfon 96 391 90 13
Email avs@gestorespublicos.org

Premis d'altres edicions

Premis AVS 2023

Premis AVS 2022

Premis AVS 2020

Premis AVS 2018

Premis AVS 2016

Premis AVS 2013

Premis AVS 2008