Notícies

Inici inscripcions VIII Premis Arquitectura i Interiorisme 2015

dimarts, 09 de desembre de 2014
Inici inscripcions VIII Premis Arquitectura i Interiorisme 2015

Els Premis Arquitectura i Interiorisme, organitzats per Porcelanosa Grup amb l'objectiu de difondre els nous valors tant de la arquitecte com l'interiorisme, alhora que donar a conèixer tots els aspectes d'ambdós camps del disseny, obren les inscripcions de la seva vuitena edició.

Per a aquesta edició de 2015 es proposa, per una de les categories, el disseny i distribució de l'arquitectura interior d'un iot model Rodman Muse 74 '(els plànols i programa seran facilitats per l'entitat organitzadora).

Seguint la tradició fundacional del premi, els participants hauran de realitzar el projecte mitjançant l'ús de materials i productes elaborats per Porcelanosa Grup, ofreciéndoseles la possibilitat d'escollir entre una selecció de les seves vuit línies de comercialització:

- Revestiments i paviments: Venis i Porcelanosa (ceràmica), L'Antic Conolonial (fusta, pedra i mosaics), Urbatek (porcelànic tècnic) i Krion

- Sistemes Butech

- Aixetes, sanitaris i complements de bany de Noken

- Lavabos, plats de dutxa i banyeres de l'Antic Colonial (pedra natural), Noken (ceràmic) i Systempool

- Cuines de Gamadecor

JURAT

- Carlos Jiménez de Carlos Jiménez Studio

- Fermín Vázquez de b720 Arquitectes

- Marc Hertrich & NícolasAdnet de Studio MHNA

- Joanna Biggs de Ga-Design international

- Jordan Goldstein de Gensler

PREMIS I CATEGORIES

PROJECTES DE FUTUR

- Amb dues subcategories: professionals i estudiants, pretén premiar aquelles propostes que millor plantegin el projecte ideat per a aquesta vuitena edició, anteriorment descrit.

PROJECTES REALITZATS

- Elaborada amb la intenció de guardonar els millors projectes realitzats majoritàriament amb materials de les firmes del Grup Porcelanosa, i finalitzats entre gener 2013 i febrer 2015.

Els guanyadors de les dues categories rebran el lliurament d'un premi, així com el reconeixement públic corresponent, difonent la notícia per tots els mitjans informatius del Grup Porcelanosa, apareixent fins i tot en publicacions especialitzades en el tema.

El període d'inscripció finalitza el 13 d'abril de 2015, deixant suficient temps al jurat per poder deliberar abans del lliurament de premis, el dia 28 de maig de 2015, on s'aprofitarà l'ocasió per retre homenatge a la trajectòria de diversos professionals.

Més informació:

http://www.porcelanosa-interiorismo.com/certamen/index.html