Notícies

Última setmana per presentar-se al premi City to City Barcelona FAD Award 2014

dijous, 06 de març de 2014
Última setmana per presentar-se al premi City to City Barcelona FAD Award 2014

El premi City to City Barcelona FAD Award, organitzat i concedit pel FAD (Foment de les Arts i del Disseny) des de 2008, té com a objectiu reconèixer processos de transformació urbanes que hagin viscut una determinada ciutat.

S'entén com a procés de transformació urbana la suma d'accions de naturaleses diverses: socials, arquitectòniques, educatives, urbanístiques, culturals, o global sobre el conjunt de la ciutat.

L'abast del premi és de nivell global ja que les solucions que sorgeixen com a resposta als conflictes i problemàtiques que pateixen les ciutats d'arreu del món, no depenen ni de la ubicació geogràfica ni del seu gra de desenvolupament. Tampoc es restringeix la participació a nivell de privat-públic, permetent així inscriure tant a processos d'iniciativa pública com privada, així com els que són resultat d'una col·laboració entre ambdues parts.

Tal és la importància que City to City dóna a aquest marc global de participació, que els aspectes com les peculiaritats geogràfiques, climàtiques, religioses, etc. Són concebuts com a positius en el planejament d'aquest premi.

El premi no comportarà cap dotació econòmica, però si es concedirà un trofeu obra del dissenyador Martín Azúa.

La data límit per a la presentació de candidatures finalitzarà d'aquí una setmana, el dia 14 març 2014.

El veredicte del jurat serà conegut abans que finalitzi el mes de maig, però encara falta per confirmar el lloc i la data de la cerimònia de lliurament del premi, de la qual es coneix que serà al mes de juliol.

Per presentar-vos, accedir a les bases ia edicions anteriors:

http://fad.cat/citytocity/5/index-es.html